Kategorier
Firmaluer

Luer til Ski-NM 2017

Denne saken ble opprinnelig publisert i januar 2017.

2. – 5. februar skal det avholdes nasjonalt mesterskap på ski del 1 på Lygna i Hadeland, Oppland. Vi har vært så utrolig heldige å få oppdraget med å lage de offisielle NM luene for Lygna 2017. Vi laget også en panneband versjon i tillegg til luene.

Vi hadde også oppgaven med å lage luer til ski-NM på hjemmebane i fjor: Luer til Ski-NM i Tromsø 2016.

Vi har vært i dialog med arrangøren på Lygna stort sett gjennom hele 2016. Til slutt kom vi til en enighet om å levere luer til årets NM. Lygnas eget profil- og designbyrå Tint AS har laget selve designet, etter innspill fra oss om hvordan det burde settes sammen for å ta seg bra ut på luer. 

Resultatet ble et design på blå bunn med skisporene som er gjennomgående til hele arrangementet, sammen med en logo for generalsponsoren Sparebank 1 Ringerike Hadeland i front av lua. I tillegg ligger arrangementets egen røde logo på høyre side av lua.

Arrangører sier at luene og pannebandene skal brukes av frivillige som hjelper til med arrangementet, og at mesteparten av opplaget på nesten 900 produkter allerede er delt ut og tatt i bruk. Alle luer og panneband ble sydd og produsert av oss i Luefabrikken på Kvaløya i Tromsø.

Denne lua er noe forskjellig fra de fleste andre vi lager, både til eget bruk og øvrige firmaordrer. Normalt lager vi et universalt repeterende mønster som gjør at utseendet på hver lue blir forskjellig, da de ulike elementene vil legge seg på ulike steder for hvert produkt. Men her ligger Sparebank 1 logoen og Lygnas egen logo på et fast sted på lua. Litt mer jobb i produksjonen for å planlegge plasseringene riktig blir det, men fullt mulig å gjøre det slik også.

Ønsker du å få laget egne luer til ditt arrangement? Les mer om dette og ta kontakt for en uforpliktende prat. 🙂 Vi har laget luer til blant annet sportsarrangement, musikkfestivaler, turistattraksjoner og vanlige bedrifter.