Logoluer til bedrifter

Vi kan hjelpe bedriften din med profilering på en flott og ikke minst nyttig måte. Luer med logo på er iøynefallende, og du får god synliggjøring av bedriften din. Det mest vanlige er logotrykk i ensfarget utgave, og da hvit farge. Men det er også mulig med andre og flere farger.

Bildene på siden her viser noen få eksempler av hva vi har laget tidligere, og prisene for ensfarget trykk i ulike mengder ser du i prisbildet nedenfor.

Prisene ovenfor vil gjelde for et standardtrykk innenfor ca 10×15 cm størrelse.

Minimumsantallet på en ordre vil være 25 stk. Trykkene våre lages også i bolker á 25 stk, derfor er det prisgunstig å velge totalantall i step på nettopp dette.

Du kan mikse størrelser og produkt (luer, panneband osv) akkurat slik du vil, og luefarge også. Det er totalantallet som bestemmer den endelige prisen din.

Eksempel; Du ønsker 45 luer fordelt på 5 stk á 9 ulike farger, samt 30 panneband på 10 stk á 3 ulike farger. Dette blir 75 produkter totalt, og du får en pris på luer på 120,- og panneband på 104,-.

Se flere bilder på Instagram’en vår; #egentrykka

Vi kan også lage logoer i flere farger, og med ulik effekt. Refleks er fint, og kan være et bra alternativ til vanlig ensfarget trykk. Vi kan legge refleksmateriale oppå de fleste trykktyper.

En annen mulighet er broderieffekt, som vil gjøre trykket mer livlig og spesielt. Det vil se ut som motivet er brodert, men er helt slett og mykt og gjør seg veldig fint på våre luer.

Nedenfor er to bilder av hhv brodert effekt, og hvit refleks.

Priser for ulike trykkemetoder og for logoer med flere farger vil variere. Størrelsen på logotrykket vil også ha noe å si.

Ta kontakt for å finne ut hva vi kan gjøre for dere. Bruk gjerne telefon, men det er veldig fint om dere kan sende bilder og logofiler på mail, da har vi et bedre grunnlag for å se hvordan utseendet skal være, og kan gi en bedre og korrekt pris til akkurat dere.

Telefon 918 80 929, epost hei@luefabrikken.no

Luefarger

Nedenfor er en oversikt over fargene du kan velge mellom. Det fins også hvite og sorte luer. Du kan se hele utvalget nærmere i vår kategori for ensfargede stoffer i søsterbutikken vår, Stofflykke; Ensfarget jersey – Stofflykke

Total Page Visits: 319