Kategorier
Firmaluer

Luer til Polaria

Denne saken ble opprinnelig publisert i april 2015.

Vi fikk for en stund siden en hyggelig forespørsel fra Polaria i Tromsø. De lurte på muligheten for å få laget luer og panneband med typiske norske motiver på, gjerne noen som de kunne selge eksklusivt i sin egen butikk.

Polaria er et arktisk opplevelsessenter der de har panoramakino, akvarium med fisk, krabber og andre sjødyr. De har også et eget område med to seler (storkobber), som man kan ta nærmere i øyesyn når de mates, eller når de svømmer forbi på andre siden av glassveggene når man går gjennom senteret.

Ler mer på Polarias egne nettsider, eller se film fra ulike brukere på Youtube.

Men så klart vi kunne lage luer til dem. 🙂 I samarbeid kom vi frem til tre ulike motiver som de ønsket seg; sel, elg og isbjørn. De ønsket også egne merkelapper, sin egen logo på utsiden og «Handmade Luefabrikken, exclusively for Polaria, Tromsø», på innsiden.

Ca fire uker etter den første kontakten hadde vi utarbeidet ferdige design som ble oversendt stofftrykkeriet vårt. Like over påske kom stoffene hit til Luefabrikken, og noen dager senere er produktene ferdigsydd. Vi må bare få si (beskjedent nok), produktene ble utrolig fine. 🙂

Disse er altså kun å få tak i hos Polaria i Tromsø, så vil du sikre deg dem så må du ta turen innom senteret og gavebutikken der.